Expertises

Utiliteitsbouw

Du Prie bouw & ontwikkeling b.v. heeft ruime ervaring in de utiliteitsbouw. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als ook bij verbouwingen van een gebouw.

Lees meer >

Renovatie

In de huidige markt worden veel oude kantoorgebouwen gerenoveerd tot prachtige, bruikbare panden. Soms krijgen de gebouwen een nieuwe functie of worden functies gecombineerd.

Lees meer >

Restauratie

Wij zijn meer dan 50 jaar gespecialiseerd in restauratie van monumenten of beschermde gebouwen. Oude gebouwen weer een nieuwe functie geven is een uitdaging. Graag willen wij uw partner zijn.

Lees meer >

Nieuwbouw

Woningen, kantoren, ziekenhuizen, scholen en musea: du Prie ontwikkelt, bouwt en onderhoudt gebouwen voor mensen.

Lees meer >

Gezondheidszorg

Wij hebben ruime ervaring in de gezondheidszorg. In elk ziekenhuis of verzorgingstehuis waar wij werken zijn de bouwkundige werkzaamheden ondergeschikt aan de bedrijfsvoering.

Lees meer >

Projectontwikkeling

U heeft een idee of een probleem op het gebied van uw huisvesting. Om van dit idee naar een gereed gebouw te komen, staan u vele methoden ten dienst.

Lees meer >

Duurzaamheid

Onze bedrijfsprocessen zijn ingericht met grote aandacht voor duurzaamheid. Een gezond bedrijf en het waarborgen van de continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Lees meer >

Circulair bouwen

De circulaire economie draait om het slim gebruiken van grondstoffen, producten en goederen, zodat deze oneindig hergebruikt kunnen worden: een gesloten kringloop.

Lees meer >

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.