'de Gravin'

Projectoverzicht ipad_logo

Renovatie gebouw 'de Gravin'

Locatie:

Delft

Opdrachtgever:

De Reinier de Graaf Groep

Architect:

Queeste Architecten

Status:

Opgeleverd

November 2014 is de renovatie gestart waarbij het pand een complete renovatie heeft gekregen naar een kantorengebouw ten behoeve van directie en stafdiensten van de Reinier de Graaf Groep.

In het gebouw bevonden zich bouwdelen die niet meer gebruikt zullen worden in de nieuwe situatie. Dit betreft o.a. diverse installatieve voorzieningen, wanden die niet aansluiten op de gewenste nieuwe programmering, diverse elementen van de vorige huurder etc.
Deze bouwdelen zijn zorgvuldig gesloopt en afgevoerd.

De werkzaamheden bestonden o.a. uit:

- Bouw en afwerking van nieuwe wanden
- Aanbrengen en afwerken van nieuwe plinten, kozijnen en deuren
- Realiseren van diverse pantry- voorzieningen
- Renoveren van de ontvangstbalie
- Aanbrengen van een nieuw plafondsysteem met het bijhorende verlichtingslichtplan
- Aanbrengen van nieuwe vloerafwerking

In het pand werden ook grotendeels de werktuigbouwkundige en elektrotechnische elementen aangepast, aangevuld of vernieuwd.