Crematorium Duin- en Bollenstreek

LocatieLisse

OpdrachtgeverCrematorium Duin- en Bollenstreek b.v.

Architectvan Manen

KenmerkenNieuwbouw

StatusOpgeleverd

Sluiten

Temidden van de bollenvelden heeft de Duin- en bollenstreek de beschikking gekregen over een eigen crematorium. Het crematorium beschikt over twee afzonderlijke ontvangstruimtes met hoogwaardige horecafaciliteiten, twee familie-ontvangstkamers en twee aula’s. Bij samenvoeging van de twee aula’s ontstaat een ruimte voor zeer grote groepen. Bovendien zijn er vier suites gecreëerd, waar de overledene kan worden opgebaard en bezocht. De suites zijn tijdens de rouwperiode 24 uur per dag voor de familie toegankelijk door middel van kaartlezers en zijn direct vanuit buiten te bereiken om zo optimale privacy te bieden.

Het project bestond uit het bouwrijp maken van de bouwlocatie, de bouwkundige realisatie van de nieuwbouw van het crematorium en de coördinatie van de E- en W-werkzaamheden, interieurbouw en terreininrichting.

Projecten

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.