Liberty Global

LocatieSchiphol-Rijk

OpdrachtgeverReal Estate Management Liberty Global

ArchitectOTH Architecten

KenmerkenRenovatie/ herinrichting

StatusOpgeleverd

Sluiten

Liberty Global is het grootste internationale kabeltelevisie bedrijf ter wereld, actief in 14 landen en heeft ruim 27 miljoen klanten. In Nederland is Liberty Global vooral bekend onder de naam Ziggo.

Het kantoorpand op Schiphol-Rijk onderging een algehele renovatie en herinrichting van de binnenzijde van het pand. Het pand is volledig leeg gesloopt, waarna systeemwanden, plafonds en vloeren opnieuw zijn aangebracht.

Alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties zijn vernieuwd. Vervolgens is er een nieuw interieur aangebracht zoals diverse meubels, een keuken met restaurant en een greenwall. In het ontwerp staat flexwerken centraal. Het betrof een Design&Build opdracht, waarbij Du Prie bouw & ontwikkeling de hoofdaannemer was en tevens verantwoordelijk coördinator van het ontwerp vanaf VO. De disciplines (interieur)architectuur, elektrotechniek, bouwkunde en werktuigbouwkunde zijn onder onze leiding en verantwoordelijkheid uitgevoerd . Daarnaast droeg Du Prie bouw & ontwikkeling b.v. ook de verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid, waaronder de afstemming met het bevoegd gezag in het kader hiervan.

Projecten

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.