Naar overzicht

Bentinck Huis Den Haag opgeleverd

  • Nieuws
  • 18 december 2020

Bentinck Huis Den Haag opgeleverd

Wie erlangs loopt ziet het meteen: achter de muren van het Bentinck Huis schuilt een rijke historie. Het statige, 17de -eeuwse Rijksmonument, gelegen aan de Lange Voorhout in Den Haag, is door Du Prie bouw & ontwikkeling in opdracht van eigenaar NSI uitvoerig gerenoveerd.

Gedurende de periode juli 2019 tot november 2020 heeft Du Prie het monumentale pand met veel zorg onder handen genomen. De ruimtes in het pand zijn gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd, waarbij het monumentale karakter bewaard gebleven is.

Echte eyecatchers zijn de prachtige nieuwe wenteltrap, de vernieuwde entree, het open atrium, de groene binnentuin en het hoogwaardig inbouwpakket. Het Bentinck Huis is klaar voor de toekomst en het is een project waar we zeer trots op zijn!

Voor meer informatie, kunt u de website van het gebouw bezoeken: www.lv7bentinck.nl.

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling