Certificaten

NEN-EN-ISO 9001
Du Prie bouw & ontwikkeling b.v. heeft een kwaliteitssysteem ingevoerd dat voldoet aan de eisen van de NEN ISO 9001 norm. Met deze ISO 9001 norm besteedt du Prie structureel aandacht aan de kwaliteit van haar bedrijfsvoering, zodat optimaal aan de wensen en eisen van de opdrachtgever(s) kan worden voldaan.
Bekijk het certificaat

ISO 14001:2015
Du Prie bouw & ontwikkeling b.v. voldoet aan de eisen gesteld in de Milieumanagementsysteem norm.
Bekijk het certificaat

VCA**
Du Prie bouw & ontwikkeling b.v. heeft een veiligheidsbeheerssysteem volgens VCA** opgezet.
Bekijk het certificaat

FSC® Keurmerk
Du Prie bouw & ontwikkeling b.v. draagt het FSC® keurmerk (FSC-C164064), opgericht om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen. Bosbeheer conform deze standaard beschermt bossen voor huidige en toekomstige generaties. Een FSC-gecertificeerd bedrijf werkt met FSC-gecertificeerde producten waarbij het hout van kap tot aan eindproduct gevolgd wordt. Op aanvraag kunnen we uw project conform FSC vereisten uitvoeren.

Bekijk het certificaat

Erkend Restauratie Bedrijf
Du Prie bouw & ontwikkeling b.v. is aangesloten bij de Vakgroep Restauratie. Bouwbedrijven die aangesloten zijn bij deze vakgroep onderscheiden zich door de kwaliteit die zij kunnen waarborgen. Leden worden, alvorens lid te kunnen worden, getoetst aan eisen van onder meer bedrijfsorganisatie, bouwkundig vakmanschap en deskundigheid op het gebied van restauratie. De opdrachtgevers van du Prie bouw & ontwikkeling b.v. zijn derhalve verzekerd dat hun eigendom is toevertrouwd aan een expert op het gebied van restauratie.

Bekijk het certificaat

Erkend leerbedrijf
Du Prie bouw & ontwikkeling b.v. is erkend als leerbedrijf voor diverse opleidingen.
Bekijk het certificaat

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur bericht

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.