Naar overzicht

Coronateststraat verhuist naar Leiden

  • Nieuws
  • 13 oktober 2020

Coronateststraat verhuist naar Leiden

Op maandag 12 oktober 2020 is de vernieuwde Coronateststraat voor Leiden en omstreken geopend. In opdracht van het RDOG Hollands Midden heeft Du Prie binnen een maand tijd een vernieuwde Coronateststraat gerealiseerd.

De nieuwe testlocatie vervangt de buitentestlocatie in Leiderdorp, welke gezien het jaargetijde hier niet meer geschikt voor was. De ingang van de teststraat bevindt zich in de Verbeekstraat. Bezoekers worden middels een afgezet gebied naar de testlocatie geleid. De gehele route betreft eenrichtingsverkeer, waarmee de gescheiden stroom van mensen gewaarborgd kan blijven.

De door Du Prie uitgevoerde werkzaamheden betroffen o.a. het creëren van een aparte MIVA testlocatie, het inrichten van een 12-tal wachtruimtes, alsmede de testruimte zelf, het herinrichten van het entreegebied en het verbeteren van de aanrijroute en verkeerscirculatie rondom de locatie.

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling