Naar overzicht

Dag van de Bouw 2024

  • Nieuws
  • 8 juni 2024

Dag van de Bouw 2024

Een buitenkans om rond te kijken bij de grootschalige verbouwing van de nieuwe Spoedeisende Hulp in het LUMC. Tijdens de Dag van de Bouw op 8 juni aanstaande is iedereen vanaf 10.00 uur welkom bij een van de rondleidingen. Natuurlijk zijn wij, net als onze partners Heijmans, Intos en Honeywell, aanwezig.

Bouwen voor de zorg is een van de specialismen van du Prie. Na de sloop van de oude locatie van de Spoedeisende Hulp van het LUMC zijn we hier sinds april 2023 druk bezig met de nieuwbouw voor deze belangrijke afdeling. De verschillende ruimtes, met een totale oppervlakte van ruim 4800 m2, moeten worden voorzien van allerlei functionaliteiten die in de bouw al moeten worden voorbereid. Bovendien gelden de strengste medische standaarden. Wij coördineren de volledige uitvoering, inclusief de plaatsing van alle installaties. De verwachte oplevering is na de zomervakantie.

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling