Naar overzicht

Vrijheid en support voor jouw ontwikkeling

  • Verhalen
  • 2 augustus 2023

Vrijheid en support voor jouw ontwikkeling

‘Voor mijn deeltijd-hbo-opleiding Bouwkunde in Rotterdam moest ik vier dagen per week werken bij een relevant bedrijf en een dag naar school. Een deel van de studiepunten behaal je binnen je werkomgeving. Ik vond werken altijd al leuker dan studeren, dus deze constructie was voor mij ideaal. Na 2,5 jaar te hebben gewerkt als uitvoerder wilde ik iets anders. Via een bemiddelaar kwam ik terecht bij du Prie.’

‘Mijn eerste gesprek met Martijn du Prie was meteen al heel positief, en ik mocht hier aan de slag. Tijdens mijn opleiding heb ik ook een minor Strategisch Management gevolgd. Hoe ga je als bedrijf om met externe en interne ontwikkelingen, wat zijn kansen en bedreigingen? Dit onderzoek kon ik ook deels hier doen, het heeft mooie gesprekken opgeleverd met Martijn du Prie. Samen met hem ben ik tot interessante inzichten gekomen. Dat was superleuk om te doen.’

Unieke kans
‘Voor mijn afstudeeronderzoek heb ik me gebogen over de super actuele vraag hoe je op de bouwplaats de stikstofuitstoot kunt beperken. Het was een unieke kans dat du Prie ook net een uitdagend project had binnengesleept: een nieuwbouwopdracht pal naast een Natura 2000-gebied in Scheveningen.’

‘Tijdens mijn onderzoek kreeg ik echt de tijd en de ruimte. Ook de manier waarop ik werd ondersteund vond ik bijzonder: vakkundig en behulpzaam. Ik mocht adviesbureaus raadplegen en heb zelfs een cursus stikstofaanpak kunnen volgen bij Bouwmeesters.’

Je komt hier niet om een jaartje rond te kijken. Dit is een bedrijf waar je een toekomst bouwt.

‘Inmiddels ben ik afgestudeerd. Ik werk nu fulltime bij du Prie als werkvoorbereider. Ik vind het een leuk bedrijf, de sfeer is goed. Wat mij misschien wel het allermeeste bevalt zijn de kansen die je vanuit het bedrijf krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dat klinkt als een cliché-uitspraak, maar du Prie maakt dit echt waar. Je krijgt de volledige vrijheid om zelf invulling te geven aan je ontwikkeling. Er wordt in je geïnvesteerd. Als ik vandaag bedenk dat ik een nieuwe uitdaging wil, kan ik morgen bij de directie naar binnen lopen om een plan uit te zetten. Dat zegt veel over een bedrijf. Je komt hier niet om een jaartje rond te kijken en weer door te gaan. Dit is een bedrijf waar je een toekomst bouwt.’

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling