Naar overzicht

Du Prie bouwt ook gebouw 2 ‘Hof van Leede’ in Warmond

  • Nieuws
  • 4 juni 2017

DU PRIE BOUWT OOK GEBOUW 2 ‘HOF VAN LEEDE’ IN WARMOND

Hof van Leede in Warmond betreft de realisatie van zestien zeer luxe appartementen verdeeld over vier woongebouwen op het terrein van jachthaven Fort Marina aan de Burgemeester Ketelaarstraat. De appartementen hebben uitzicht op het prachtige waterlandschap van de Kagerplassen. De appartementen zijn gelegen aan de Leede.
Het eerste gebouw ‘Valk’ betreft 4 appartementen, waarvan 2 appartementen op de begane grond en 2 appartementen op de verdieping. De appartementen op de begane grond zijn circa 174 m2 groot en de appartementen op de verdieping circa 248 m2 groot. (exclusief de grote terrassen van circa 50 m2) Elk appartement heeft een dubbele parkeergarage van circa 40 m2. De appartementen op de begane grond worden geleverd met een ligplaats naast het appartement. De appartementen op de verdieping worden geleverd met een ligplaats in de haven nabij het appartement.

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling