Naar overzicht

Een feestelijk moment voor project BLEI in Leiden

  • Nieuws
  • 25 april 2024

Een feestelijk moment voor project BLEI in Leiden

Een feestelijk moment op de bouwplaats van du Prie bouw & ontwikkeling | Bouwcombinatie Boele & van Eesteren aan de Rooseveltstraat in Leiden: op woensdag 24 april heeft Julius Terpstra, (wethouder Wonen, Bouwen en Welzijn van de gemeente Leiden), samen met de oprichter van Immo Selekt Amsterdam (opdrachtgever van BLEI) een gevelsteen gestort.

De kleinkinderen van de oprichter hebben daarna hun handafdruk gezet in het beton. Na de officiële handeling is er getoost op een voorspoedige bouw en werd er verder gepraat over dit bijzondere project.

BLEI is een stoer nieuwbouwcomplex met ruimte voor wonen, werken én veel groen. BLEI omvat 128 betaalbare huurappartementen (waarvan 64 middenhuur), een half-verdiepte parkeergarage inclusief 2 lagen bergingen en een commerciële plint op de begane grond.

📸 buroJP

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling