Naar overzicht

Eerste paal Schipholweg 130 in Leiden

  • Nieuws
  • 13 november 2020

Eerste paal Schipholweg 130 in Leiden

Aan de Schipholweg in Leiden is vrijdag 13 november de officiële eerste paal geslagen voor 140 nieuwe appartementen en een nieuwe brandweerkazerne. In een gepaste bijeenkomst in verband met corona heeft deze feestelijke bijeenkomst op gepaste wijze plaatsgevonden. Wethouder Fleur Spijker (duurzame verstedelijking) heeft samen met initiatiefnemer Martijn du Prie de bouw officieel gestart door aanwezig te zijn bij het slaan van de feestelijke paal.

Het oude PostNL-gebouw is inmiddels gesloopt en vanaf half september 2020 is begonnen met de heiwerkzaamheden. De totale uitvoeringsduur van het project zal circa 24 maanden bedragen.

Betrokken partijen
Het project wordt gerealiseerd door bouwcombinatie Boele & Van Eesteren I Du Prie bouw & ontwikkeling. De appartementen worden gebouwd in opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De Veiligheidsregio Hollands Midden is de opdrachtgever van de brandweerkazerne.

Meer informatie lees u hier.

Foto: Mart Stevens, Project fotograaf

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling