Expertises

Circulair bouwen

De circulaire economie draait om het slim gebruiken van grondstoffen, producten en goederen, zodat deze oneindig hergebruikt kunnen worden: een gesloten kringloop. Voor gebouwen betekent ‘circulair’ bijvoorbeeld dat materialen hergebruikt worden, maar ook dat het gebouw flexibel ingezet kan worden. Wij zijn hierin nog een stap verder gegaan en hebben in samenwerking met cepezed project en cepezed architecten een volledig herbruikbaar gebouw ontwikkeld, waarbij het gebouw als geheel te zien is als product, in tegenstelling tot het hergebruik van elementen ervan.

Daarnaast hebben wij uiteraard ook veel ervaring in de meer traditionele vorm van circulair bouwen, waar slim hergebruik van materialen een hoofdrol speelt. Wij denken graag met u mee hoe wij de circulaire denkwijze binnen uw project kunnen toepassen.

Martijn du Prie

Contactgegevens

info@duprie.nl
T +31 71 522 29 19

Expertises

Gerelateerd

CHDR

Tijdelijke Rechtbank Amsterdam

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur bericht

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.