Naar expertises

Design & Build

du Prie denkt mee aan de tekentafel

Bij du Prie zijn we niet alleen deskundige bouwers, we denken ook graag mee in een vroeg stadium van een bouw- of ontwikkelproject. Dankzij onze jarenlange ervaring met een breed scala aan projecten weten wij als geen ander waar op te letten: al aan de tekentafel uitdagingen en mogelijke knelpunten oplossen betekent winst in het latere traject..

Anticiperen zorgt voor beter eindresultaat

Het optimaal integreren van installaties, het beperken van uitstoot tijdens het bouwen: het helpt om een partner in het bouwteam te hebben die weet wat mogelijk is en die haalbare, duurzame oplossingen aandraagt die passen binnen uw budget. Hoe eerder die kunnen worden meegenomen, des te soepeler het bouwproces verloopt en des te mooier het eindresultaat. Wij schuiven graag onze professionals naar voren met relevante kennis en ervaring, ter verrijking van uw bouwteam.

Kennis van uitvoering en mogelijkheden

Als ervaren partner in uw bouwteam brengen wij een extra dimensie in van betrouwbare en brede uitvoeringskennis voor de volgende fasen van het ontwerp. Bijvoorbeeld over het gebruik van materialen en de uitwerking van details. Tegelijkertijd weten wij als geen ander welke gespecialiseerde partijen nodig zijn voor de verdere realisatie. Vaak hebben wij die contacten al; zo kunnen wij in de vervolgstappen snel schakelen. Met transparantie en inzicht voor alle betrokkenen, want wij toetsen in de verschillende ontwerpfasen het ontwerp op uitvoerbaarheid en budget.

Het team van de Prie staat voor u klaar

Met onze hands-on aanpak en uitgebreide ervaring leveren wij graag een constructieve bijdrage aan uw bouwteam.

Neem contact op
Vragen? Wij helpen u graag
Hans van Es
Bedrijfsleider Renovatie & Zorg