Naar expertises

Duurzaam bouwen

Wij bouwen voor generaties na ons

Bij elk project houden we bij du Prie rekening met de effecten op het milieu. Of het nu gaat om het meedenken in een bouwteam, het slopen van een gebouw of de bouw of renovatie van een project. du Prie is voor haar bedrijfsprocessen ISO 140001-gecertificeerd. Ons team beschikt bovendien over de expertise om u te kunnen adviseren in de ontwikkelfase tot en met de daadwerkelijke uitvoering op de bouwplaats. Want als familiebedrijf bouwen wij niet voor het snelle succes, maar voor toekomstige generaties.

Blijven innoveren

Duurzaam bouwen betekent continu innoveren. Want de ontwikkeling van nieuwe technologieën gaat razendsnel, wat zorgt voor kansen en mogelijkheden voor duurzamer bouwen. Wat du Prie sinds 1964 laat zien is dat wij onze traditionele waarden koesteren, maar met een open vizier op de toekomst. Wij lopen graag voorop in het toepassen van nieuwe technologie, bijvoorbeeld als het gaat om het terugdringen van CO2-uitstoot op de bouwplaats.

Ook onze eigen lat ligt hoog

Onze bedrijfsprocessen zijn ingericht met focus op duurzaamheid. Een solide bedrijfsvoering, gericht op continuïteit, staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij streven we naar langdurige relaties. Opdrachtgevers komen tot ons grote plezier dan ook vaak bij ons terug voor de uitvoering van een volgend project. Wij werken milieubewust en nemen onze sociaal-maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming in de regio. Bijvoorbeeld door onze kennis en ervaring te delen als erkend leerbedrijf en bij te dragen aan goede doelen.

Het team van du Prie staat voor u klaar

Samen met u bouwen wij graag aan een betere wereld voor volgende generaties.

Vragen? We helpen u graag
Martijn du Prie
Directeur-eigenaar