Gebouwen voor mensen

Woningen, kantoren, ziekenhuizen, scholen en musea: du Prie ontwikkelt en bouwt gebouwen voor mensen. Onze nieuwbouwprojecten variëren van particuliere woningen tot complete ziekenhuisvleugels en onderzoeksgebouwen. Wij hebben jarenlange ervaring als hoofdaannemer van grote multidisciplinaire projecten, vaak in complexe omgevingen zoals een binnenstad. We onderhouden contacten met omwonenden en andere belanghebbenden; waar mogelijk betrekken wij hen bij het project. Ook na de oplevering blijven wij betrokken: we gaan voor lange samenwerkingsrelaties, dus als er nog iets moet worden aangepakt zodra het pand in gebruik is, komen wij in actie.

Smart en duurzaam

Nieuwbouwprojecten zijn voor ons een mooie uitdaging: hierin kunnen wij onze expertise laten zien op het gebied van de laatste technologieën en maatregelen voor een duurzaam resultaat. Wij gaan voor hightech, esthetiek en welzijn: slimme gebouwen die voldoen aan ‘groene’ richtlijnen als BREEAM, die er tot in het kleinste detail prachtig uitzien en prettig zijn om in te wonen of werken. Wij houden niet van standaardwerk: juist maatwerk en ‘out of the box’ oplossingen zorgen voor een gebouw met karakter.

Kwaliteit staat voorop

du Prie bouw & ontwikkeling is ISO 9001-, VCA**- en ERB-gecertificeerd. Met ons interne kwaliteitssysteem, gecoördineerd door een toegewijde KAM-manager, bewaken wij alle processen. Alle validatieprocessen worden vastgelegd en zijn beschikbaar voor de opdrachtgever/bouwdirectie ter controle.

Het team van du Prie staat voor u klaar

du Prie bouwt voor toekomstige generaties, met aandacht voor welzijn, energie-efficiency en milieu.

Neem contact op
Vragen? We helpen u graag!
René Middelkoop
Bedrijfsleider nieuwbouw & renovatie