Naar expertises

Project ontwikkeling

Wensen waarmaken, voor opdrachtgevers en ontwikkelaars

Ook op het gebied van projectontwikkeling is du Prie uw ervaren partner. Wij helpen opdrachtgevers om samen hun wensen waar te maken en hun droomproject te realiseren. En doordat wij zelf ook projecten ontwikkelen, weten wij ook wat belangrijk is voor ontwikkelaars. Die kennis geeft ons een voorsprong bij het bouwen voor ontwikkelaars: wij kunnen hen helpen te komen tot een eindresultaat dat optimaal functioneel is, esthetisch verantwoord en duurzaam, met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Proces van A tot Z in goede handen

Om te beginnen zoekt u een partner die zich inleeft in uw idee of uitdaging. Die meedenkt en alternatieven voorlegt, maar die even zo scherp is op de harde cijfers van planning en budget. Gaat het om een zakelijke ontwikkeling, dan is het van belang dat uw bestaande processen ongestoord doorgang hebben. Maar ook bij een privéproject is het belangrijk dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar het proces en dat u in zee gaat met een bouwer die precies weet wat er voor welke fase in gang gezet moet worden. Bij du Prie is uw projectontwikkeling van A tot Z in goede handen. Wij beschikken bovendien over een ijzersterk netwerk van gerenommeerde partners.

Zo duurzaam mogelijk

Kwaliteit staat voor ons op nummer één, en daar hoort aandacht voor de omgeving en het milieu bij. Met onze kennis op het gebied van duurzaam en circulair bouwen brengen wij een belangrijke dimensie aan in de ontwikkeling van uw project. Waar mogelijk maken we gebruik van energie-efficiënte installaties, milieuvriendelijke aan- en afvoerprocessen en hergebruik van materialen. Hoe eerder in de projectontwikkeling we rekening kunnen houden met duurzaamheid en circulariteit, des te mooier en ‘groener’ het resultaat.

Het team van du Prie staat voor u klaar

Van uw idee het mooiste resultaat maken, dat is onze missie.

Neem contact op
Vragen? Wij helpen u graag
Martijn du Prie
Directeur-eigenaar