Expertises

Projectontwikkeling

U heeft een idee of een probleem op het gebied van uw huisvesting. Om van dit idee naar een gereed gebouw te komen, staan u vele methoden ten dienst. Belangrijk daarbij is, dat uw eigen primaire bedrijfsproces daarbij zo min mogelijk gestoord wordt en dat u zelf zoveel mogelijk tijd vrij houdt voor uw eigen activiteit, want daar bent u goed in. Voor dat proces zoekt u een goede partner.

Het is daarbij belangrijk dat uw partner zich inleeft in uw idee, uw probleem. Tevens mogen uw budget en uw planning niet worden overschreden. Het bouwproces moet leiden tot een gereed product dat veel eigenschappen verenigt:

• Optimaal functioneel
• Esthetisch verantwoord
• Duurzaam
• Goede prijs/kwaliteit verhouding

Zo’n partner kunnen wij voor u zijn. Wij hebben de kennis, ervaring en mensen in huis om uw idee tot een succesvol eindresultaat te brengen. Ook op het gebied van ontwikkelen van woningbouw hebben wij prachtige plannen ontwikkeld. Zowel in de sociale als in de vrije sector stellen wij kwaliteit op de eerste plaats.

Martijn du Prie

Contactgegevens

info@duprie.nl
T +31 71 522 29 19

Expertises

Gerelateerd

Alpha Trade Center

Masterplan Noordman

Vijverlocatie

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur bericht

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.