Naar expertises

Utiliteitsbouw

du Prie ontzorgt en denkt met u mee

Utiliteitsbouw is een van onze kernexpertises. Ons team is gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw van bestaande kantoorpanden, scholen, ziekenhuizen, fabrieksruimtes en horeca. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij welke zaken van belang zijn voor het creëren van een fijne, gezonde en stimulerende werk- en verblijfruimte. Dat gaat van een solide constructie en een gezond binnenklimaat tot aan een nauwkeurige afwerking. Kiezen voor du Prie betekent kiezen voor een partij die alle werkzaamheden kan coördineren, die kritisch meedenkt en die staat voor de hoogste kwaliteit en esthetiek.

Duurzaam en transparant

Bij utiliteitsprojecten hebben wij naast oog voor kwaliteit en kosten ook aandacht voor duurzaamheid. du Prie bouwt voor toekomstige generaties, en dat betekent dat wij ernaar streven de impact op omgeving en milieu zo klein mogelijk te houden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het gebruik en hergebruik van materialen, maar ook in aan- en afvoerprocessen. Een voorwaarde om dit te realiseren is een transparante samenwerking. Dit betekent dat wij u gedurende het proces continu op de hoogte houden, zodat tijdig beslissingen kunnen worden genomen over eventuele aanpassingen.

Uw werk gaat voor

Blijft het pand in gebruik tijdens de bouwwerkzaamheden? Geen probleem voor ons. Wij zijn gewend om te werken in gebouwen die in gebruik blijven tijdens de bouw. Ons project-kwaliteitsplan bevat project-specifieke, duidelijke maatregelen en afspraken om overlast voor gebruikers en andere partijen, zoals omwonenden, tot een minimum te beperken. Te denken valt aan het afspreken van boortijden, het afschermen van het bouwgebied en het scheiden van bouwen en gebruikersstromen.

Het team van du Prie staat voor u klaar

du Prie slaat de brug tussen ouderwets vakmanschap en duurzame innovaties.

Neem contact op
Vragen? We helpen u graag!
René Middelkoop
Bedrijfsleider nieuwbouw & renovatie