Naar expertises

Woningbouw

Realiseer uw droomhuis met du Prie

Het bouwen of grondig verbouwen van uw droomhuis is een spannend project, waar u hart en ziel in legt. Hoe fijn is het om een bouwpartner in te schakelen die datzelfde doet. Een ervaren specialist die begrijpt welke zaken belangrijk zijn: van een solide constructie tot en met de kwalitatieve afwerking, van de noodzakelijke vergunningen tot en met bewaking van budget en planning. Wij maken uw droomhuis waar.

 

Oog voor kwaliteit, veiligheid en details

du Prie stelt het best passende team samen voor de bouw van uw woning. Daarbij besteden we aandacht aan alle mogelijke aspecten die straks uw woonplezier bepalen: esthetiek en veiligheid, kwaliteit in materiaalgebruik, duurzaamheid en volwaardige afwerking van de kleinste details. Alles volgens de gewenste uitstraling en uw persoonlijke eisen.

Duurzame en levensloopbestendige woningen

Met onze jarenlange ervaring, zowel in bouwen als ontwikkelen, kunnen wij waarde toevoegen aan projectteams. We kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden in de huidige markt, zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van duurzaamheid en technologie en weten wat belangrijk is voor ontwikkelaars. Dit resulteert in een waardevaste en efficiënte ontwikkeling van flexibele woningen die voldoen aan de woonwensen van bewoners, ook in de toekomst.

Het team van du Prie staat voor u klaar

Wij denken en bouwen graag mee aan uw droomhuis: een leefhuis om in te wonen en werken, met oog voor nu en voor de toekomst.

Vragen? Wij helpen u graag
Martijn du Prie
Directeur-eigenaar