Naar overzicht

Jort Kelder leidt online debat over circulair en remontabel bouwen

  • Nieuws
  • 5 december 2021

Jort Kelder leidt online debat over circulair en remontabel bouwen

Jort Kelder leidde op 9 november een debat over circulair en demontabel bouwen, live vanuit ‘ons’ gebouw: de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam. Hij praatte met onder andere Martijn du Prie namens dpcp over dit bijzondere project.

Bijzonder want het gebouw waar de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam was gevestigd is het eerste permanent ingerichte gebouw in Nederland dat volledig wordt gedemonteerd, getransporteerd, geremonteerd en een andere functie krijgt.

Ter gelegenheid van dit bijzondere moment werd afgelopen 9 november een online debat over ‘circulair en remontabel bouwen in de praktijk’ georganiseerd, live vanuit dit prijswinnende gebouw. Inspirator en ondernemer Jan Willem van de Groep en Arend van de Beek (Lagemaat BV) gingen in debat over losmaakbaarheid van gebouwen. Aanjager circulaire bouweconomie Jim Teunizen (Alba Concepts) en Menno Rubbens (cepezedprojects en dpcp) debatteerden over de maatschappelijke impact van circulair vastgoed.

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling