Naar overzicht

Josephschool en Technolab openen Maak!

  • Nieuws
  • 24 januari 2022

Josephschool en Technolab openen Maak!

Maak! heeft haar deuren met een feestelijke kick off geopend bij de Josephschool in Leiden. Maak! is een unieke ruimte waar kinderen met allerlei materialen en gereedschappen kunnen maken wat zij zélf willen. Een ruimte waar kinderen onder begeleiding van vakdocenten van Technolab hun eigen ideeën kunnen onderzoeken, ontwerpen en vormgeven met materiaal naar keuze. Maak! is de nieuwe leerlijn van Technolab, speciaal voor de bovenbouw van het primair onderwijs. Kinderen uit groep 5 tot en met groep 8 worden stap voor stap uitgedaagd om met verschillende materialen en gereedschappen te werken. Van hout tot metaal en van mechanica tot textielbewerking. Alles is mogelijk bij Maak!

Een initiatief waar wij bij Du Prie bouw & ontwikkeling als geen ander achter staan en dat wij graag ondersteunen. Dat doen wij bijvoorbeeld door het hout te leveren waarmee gewerkt gaat worden. Door deze donatie beschikt het MAAKLAB altijd over goede materialen.

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling