Naar overzicht

Nieuw project: Spoedeisende hulp LUMC

  • Nieuws
  • 4 april 2023

Nieuw project: Spoedeisende hulp LUMC

De Spoedeisende Hulp (SEH) van het Leids Universitair Medisch Centrum wordt verbouwd. Uit de aanbesteding is du Prie als winnaar uit de bus gekomen. Heijmans zal in onderaanneming de installaties realiseren.

Voor ziekenhuizen gelden speciale eisen voor bouw en renovatie: de zorg voor patiënten moet altijd doorgaan. Zeker voor een SEH is dit letterlijk van levensbelang. Een strakke planning, duidelijke afspraken en goede communicatie zijn naast alle bouwtechnische eisen en logistieke uitdagingen cruciaal. du Prie heeft een aantal toegewijde teams voor de zorg, die precies weten waar zij op moeten letten en die kunnen meedenken met de klant.

‘Wij zijn trots dat wij mede dankzij onze ruime ervaring in het bouwen en renoveren van ziekenhuizen en andere zorgfaciliteiten deze opdracht in onze thuisstad mogen gaan uitvoeren,’ aldus Martijn du Prie. De renovatie gaat naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 van start.

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling