Alpha Trade Center

LocatieAlphen aan den Rijn

OpdrachtgeverAlpha Trade Center

Architectcepezed

StatusOpgeleverd

Sluiten

Het totale project Alpha Trade Center bestond uit drie fases met drie kantoren die volgens Design and Build zijn gerealiseerd. De kantoren kenmerken zich voor het gebruik van nieuwe en hoogwaardige materialen en voldoen aan de hedendaagse eisen. Binnen het complex zijn de kantoren afzonderlijk van elkaar aan te passen voor specifieke gebruikerswensen, waaronder een andere indeling.

Recent hebben wij voor het pand van Grand Thornton een totale nieuwe inrichting mogen verzorgen om te voldoen aan alle eisen en wensen. Er zijn nieuwe gips- en glazen binnenwanden geplaatst. We realiseerden de afwerking van de vloeren en plafonds en we brachten de vaste inventaris aan. Tevens hebben we een W- en E installatie aangebracht. Het kantoor is voorzien van toiletgroepen, pantry’s, vergaderruimten, werkkamers, stilteplekken, kantoortuinen en een restaurant. 

 

Projecten

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.