Bentinck Huis – Lange Voorhout

LocatieDen Haag

OpdrachtgeverNSI

ArchitectKentie en Partners

StatusIn uitvoering

Sluiten

Wie erlangs loopt ziet het meteen: achter de muren van het Bentinck Huis schuilt een rijke historie. Het statige, 17de -eeuwse Rijksmonument, gelegen aan de Lange Voorhout in Den Haag, is door Du Prie bouw & ontwikkeling in opdracht van eigenaar NSI uitvoerig gerenoveerd.

Gedurende de periode juli 2019 tot november 2020 heeft Du Prie het monumentale pand met veel zorg onder handen genomen. De ruimtes in het pand zijn gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd, waarbij het monumentale karakter bewaard gebleven is.

Echte eyecatchers zijn de prachtige nieuwe wenteltrap, de vernieuwde entree, het open atrium, de groene binnentuin en het hoogwaardig inbouwpakket. Het Bentinck Huis is klaar voor de toekomst en het is een project waar we zeer trots op zijn!

Voor meer informatie, kunt u de website van het gebouw bezoeken: www.lv7bentinck.nl.

Projecten

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.