Hof van Leede

LocatieWarmond

OpdrachtgeverKepton Warmond B.V.

ArchitectJust Architects

StatusOpgeleverd

Sluiten

Midden in het oude centrum van Warmond ontwikkelt Kepton Warmond op de oude locatie van Jachthaven ’t Fort een prachtig plan: 4 appartementengebouwen met elk 4 luxe appartementen in de stijl van Frank Lloyd Wright en een jachthavengebouw.

De gebouwen zijn uitgevoerd in hoofwaardige materialen. Zo hebben de appartementsgebouwen volledig natuurstenen gevels gekregen en behalen een hoge isolatiewaarden (geluid en klimaat) van EPC 0,6. Dit mede door het gebruik van triple glas. Een deel van de gebouwen ligt in het water. Om de fundering heen werd een vezel versterkte kunststof damwandconstructie gelegd, die op een duurzame manier de fundering beschermt tegen het water. In de appartementen zijn warmtepompen (lucht-lucht) aangelegd.

De appartementen hebben uitzicht op het prachtige waterlandschap van de Kagerplassen en zijn gelegen aan de Leede.  Elk appartement heeft een dubbele parkeergarage. Op de begane grond worden de appartementen geleverd met een ligplaats naast het appartement. De appartementen op de verdieping worden geleverd met een ligplaats in de haven nabij het appartement.
In het nieuwe havengebouw van de jachthaven is een botenwerkplaats en showroom te vinden.

Projecten

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.