Level

LocatieLeiden

OpdrachtgeverAlphaplan (i.o.v Green Key City bv)

StatusOpgeleverd

Sluiten

Het project betrof de wederopleveringsverbouwing van de verdiepingen 1 t/m 7 van het gebouw LEVEL in Leiden. Het project is een utiliteitsbouwproject met een combinatie van sloop van de huurdersinrichting en casco renovatie. Du Prie bouw & ontwikkeling was hoofdaannemer van het project en coördineerde alle disciplines. Het project betrof circa 19.000 m2 bvo, die door Du Prie bouw & ontwikkeling zijn leeg gesloopt en in oorspronkelijke staat zijn gebracht, zodat de verdiepingsvloeren opnieuw kunnen worden verhuurd.

Het gebouw was tijdens de uitvoering nog gedeeltelijk in gebruik; op de bovenste verdiepingen bleven een (zorg)hotel en wellness in bedrijf en op de begane grond draaide de sportschool en enkele commerciële ruimten door.

De gebouweigenaar, Green Key City bv, had een keiharde deadline en strakke tijdsplanning, aangezien al een groot deel van de verdiepingsvloeren opnieuw waren verhuurd en huurafspraken vaststonden. Het project is in 2 fasen opgeleverd: op 31 oktober 2018 zijn de verdiepingen 5 t/m 7 opgeleverd en op 31 november 2018 zijn de verdiepingen 1 t/m 4 opgeleverd.

Projecten

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.