Cronestein

LocatieLeiden

OpdrachtgeverVereniging van eigenaren Cronestein

KenmerkenRenovatie

StatusOpgeleverd

Sluiten

Aan de Serviceflat Cronestein in Leiden is groot onderhoud uitgevoerd aan de 116 appartementen en diverse algemene ruimtes.
Er is een totale gevelrenovatie uitgevoerd, hout- en betonrot zijn behandeld en het schilderwerk is opnieuw uitgevoerd. Slecht voegwerk is vervangen. Hiervoor is een steiger geplaatst rondom het gehele gebouw en in verband met weersinvloeden is het steiger in de netten gezet.
De bestaande balkons zijn voorzien van een nieuwe toplaag en van nieuwe balkonhekken.
Inpandig zijn brandwerende voorzieningen zoals deuren en installaties aangepast en uitgevoerd volgens de huidige wetgeving.
Omdat de serviceflat in gebruik is gebleven tijdens de renovatie zijn er door ons voorzieningen getroffen om de overlast tot een minimum te beperken zoals het plaatsen van een personen/goederenlift aan de buitenzijde van het gebouw. De interne lift bleef gewoon in gebruik voor de bewoners. Ook werd door ons veel aandacht besteed om de veiligheid en de vluchtroutes van de bewoners te waarborgen.

Projecten

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.