Stadskantoor

LocatieLeiden

OpdrachtgeverGemeente Leiden

ArchitectKraaijvanger Architects

StatusIn uitvoering

Sluiten

Momenteel werken de ambtenaren van gemeente Leiden op verschillende plekken in de stad. De gemeenteraad van de gemeente Leiden heeft begin juli 2016 besloten tot de verbouwing van het stadhuis van Leiden en de verwezenlijking van één aanvullende huisvesting voor de Leidse ambtenaren (Stadskantoor Leiden).
Doel van de verbouwing is het realiseren van een prettige, efficiënte en duurzame huisvesting in het stadhuis en Stadskantoor Leiden, die gerealiseerd kan worden binnen het vastgestelde financiële kader, de nieuwe, flexibele activiteitgerichte werkwijze optimaal faciliteert, voldoet aan de duurzaamheidsambities van de gemeente en in bepaalde mate flexibel is in capaciteit. Voor het Stadskantoor heeft de gemeente de benodigde ruimte gevonden in gebouw LEVEL, aan de Bargelaan 180 – 200.  Du Prie coördineert en voert de werkzaamheden uit.
Foto: Buro JP

 

Projecten

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.