Vodafoneziggo Central Office

LocatieUtrecht

OpdrachtgeverVodafoneZiggo

ArchitectOCS+ Steelcase

KenmerkenHerinrichting. bouwteam

StatusOpgeleverd

Sluiten

Het project betrof de herinrichting van een utiliteitsbouwproject. Het project is uitgevoerd in bouwteam en is geheel turn-key opgeleverd. Du Prie heeft als hoofdaannemer het DO in bouwteam uitgewerkt tot een uitvoeringsgereed ontwerp. Ook heeft Du Prie de coördinatie uitgevoerd van derden zoals los meubilair, beeld en geluid, data en beveiliging.

Het project behelsde 16.000 m2 BVO inbouwpakket, welke door Du Prie volledig is ingericht vanaf casco. Daarnaast heeft Du Prie een nieuw Experience Center op de mezzanine gecreëerd van 700m2 high-tech-IoT (Internet of Things). Ook is er een nieuwe entree vanuit de winkelstraat gerealiseerd.

De werkzaamheden omvatten het plaatsen van systeemwanden, systeemplafonds, vloerbedekking en een volledige nieuwe keuken inclusief bereiding/spoelkeuken en uitgifte ten behoeve van 1600 medewerkers van VodafoneZiggo. Tevens zijn alle E- en W-installaties vernieuwd of aangepast (Sprinkler) en viel al het vaste maatmeubilair (vaste meubels, podia, pantry’s, koffie corners) binnen de opdracht.

Het Central Office biedt huisvesting aan de eerste geïntegreerde samenwerking sinds Vodafone en Ziggo zijn samengegaan. De gebruiker had een keiharde deadline voor de inhuizing, de tijdsplanning was hierdoor zeer strak.

Het pand bevindt zich in winkelcentrum Hoog Catherijne in het stationsgebied van Utrecht Centraal Station. Dit betekende een zeer drukke omgeving met winkelpubliek en reizigers, die zich continu rondom het bouwproject bewogen. Tijdens de uitvoering hebben wij hier zeer goed rekening mee gehouden door in ons logistieke plan altijd de belangen van de omgeving een hoofdrol te geven. Het winkelpubliek en andere belanghebbenden in de omgeving hebben weinig tot geen last gehad van de uitvoering van ons project.

Projecten

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.