Naar projecten

Alpha Trade Center

  • Alphen aan den Rijn
  • Alpha Trade Center
  • cepezed
  • Opgeleverd

In het project Alpha Trade Center hebben wij drie kantoren volgens design & build gerealiseerd, in drie fasen. We hebben hoogwaardige materialen gebruikt, wat zorgt voor een open, moderne uitstraling. De kantoren, die voldoen aan alle eisen, zijn afzonderlijk van elkaar aan te passen voor specifieke gebruikerswensen, bijvoorbeeld ten aanzien van de indeling.

Na de bouw heeft du Prie voor het pand van Grant Thornton ook een compleet nieuwe inrichting mogen verzorgen. Het kantoor is voorzien van toiletgroepen, pantry’s, vergaderruimten, werkkamers, stilteplekken, kantoortuinen en een restaurant. Er zijn onder meer nieuwe binnenwanden geplaatst, van glas en gips. We realiseerden de afwerking van de vloeren en plafonds en plaatsten de vaste inventaris; ook verzorgden we de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Meer weten over dit project?

René Middelkoop

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling