Naar projecten

Hoogheemraadschap van Rijnland

  • Leiden
  • Hoogheemraadschap van Rijnland
  • Studio Groen + Schild
  • Opgeleverd

Voor het kantoorpand van het Hoogheemraadschap Rijnland in Leiden heeft du Prie de interne renovatie verzorgd. De entree en het restaurant op de begane grond zijn aangepast. Op alle verdiepingen zijn vergaderruimtes gerealiseerd, net als kantoren, pantry’s en flexwerkplekken, met nieuwe vloeren, binnenwanden en plafonds. Maatwerkmeubilair maakte de metamorfose af.
Het gehele gebouw voldoet na de renovatie aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid, brandveiligheid en akoestiek.

Tijdens de verbouwing bleef het pand in gebruik. De verschillende opleverdata en deadlines hebben we goed afgestemd met de opdrachtgever. Bouwzones hebben we steeds afgezet met herbruikbare stofschotten, voor een veilige en zo prettig mogelijke werkomgeving. Het boren hebben we zo gepland en uitgevoerd dat er zo min mogelijk overlast was. We hebben een verhuisplan opgesteld met de continuïteit van het primaire proces en minimale overlast als uitgangspunt. Dit betekende ook dat wij flexibel moesten zijn in het uitvoeren van werkzaamheden die door omstandigheden niet in de reguliere werktijd gedaan konden worden.

Meer weten over dit project?

Fred van der Hoorn

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling