Naar projecten

VodafoneZiggo Central Office

  • Utrecht
  • VodafoneZiggo
  • OCS+ Steelcase
  • Opgeleverd

Het Central Office van VodafoneZiggo in Utrecht biedt huisvesting aan de eerste geïntegreerde samenwerking sinds Vodafone en Ziggo zijn samengegaan. Een bestaand kantoor moest hiervoor volledig worden heringericht. Met een harde deadline voor de inhuizing: de tijdsplanning was heel strak. du Prie heeft als hoofdaannemer in het bouwteam het definitieve ontwerp uitgewerkt vanaf casco tot een uitvoeringsgereed ontwerp en de algehele coördinatie uitgevoerd van meubilair, beeld en geluid, data en beveiliging. Het ging om 16.000 m2 BVO inbouwpakket (met onder andere systeemwanden, systeemplafonds, vloerbedekking en vast maatmeubilair voor bijvoorbeeld podia, pantry’s en koffiecorners) en een nieuw high-tech IoT Experience Center op de mezzanine van 700 m2. Aan de winkelstraatkant is een nieuwe entree gemaakt. Ook is er een volledige nieuwe keuken inclusief bereidings- en spoelkeuken en uitgifte geplaatst voor circa 1.600 medewerkers. Alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties zijn vernieuwd of aangepast.

Het pand bevindt zich in winkelcentrum Hoog Catherijne in het stationsgebied van Utrecht Centraal Station: een drukke omgeving met winkelpubliek en reizigers die zich continu rondom het bouwproject bewogen. Tijdens de uitvoering hebben wij in ons logistieke plan altijd de belangen van de omgeving een hoofdrol gegeven, om de veiligheid te waarborgen mét zo min mogelijk overlast.

Utiliteitsbouw

Meer weten over dit project?

René Middelkoop

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling