Naar overzicht

Vernieuwde Groene Hart Lyceum opgeleverd

  • Nieuws
  • 25 september 2020

Vernieuwde Groene Hart Lyceum opgeleverd

Op vrijdag 25 september is het Groene Hart Lyceum in Alphen aan den Rijn opgeleverd. Raymond Ophuis, hoofd huisvesting van SCOPE scholengroep, ontving de sleutels van het nieuwe gebouw van directeur Martijn Du Prie van hoofdaannemer Du Prie bouw en ontwikkeling. Begin 2019 is begonnen met de bouw, waarbij het oude gebouw grondig verbouwd werd en een nieuwe vleugel aangebouwd is.

Het Lyceum vormt samen met de nieuwe Topmavo en het gezamenlijke nieuwe sportgebouw een open, veilige en overzichtelijke campus aan de Tolstraat. De nieuwbouw is gerealiseerd binnen het Masterplan Onderwijshuisvesting van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Deze tekst is een onderdeel van het persbericht van SCOPE Scholengroep. Het volledige bericht kunt u vinden op de website.

Foto’s: SCOPE scholengroep

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling