Opleidingen

Bij Du Prie blijf je jezelf ontwikkelen.

Voor onze medewerkers buiten op de bouw hebben wij hiervoor, in samenwerking met Bouwmensen, een opleidingsplan gemaakt. Als nieuwe medewerker ontvang je een opleidingenmap waarin alle mogelijke opleidingen te vinden zijn. In samenspraak met jouw bedrijfsleider bepaal je op basis van jouw wensen je individuele opleidingsplan. Jaarlijks evalueren wij dit plan samen met jou en passen het aan waar nodig.

Jaarlijks organiseren wij daarnaast een training voor alle buiten-medewerkers, waarin wij ook uitgebreid aandacht besteden aan team-building. Deze trainingen worden verzorgd door de Bouwend Nederland Academy.

Ook voor onze medewerkers op kantoor is er veel ruimte om zich te ontwikkelen en door te leren. Tijdens een jaarlijks ontwikkelingsgesprek met de directie bespreek je jouw wensen en ambities. Samen zoeken wij vervolgens naar de opleiding of training die hier het best bij past.

 

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.