Naar overzicht

Topscore losmaakbaarheidsindex 2021 voor Tijdelijke Rechtbank Amsterdam

  • Nieuws
  • 7 juni 2021

Topscore losmaakbaarheidsindex 2021 voor Tijdelijke Rechtbank Amsterdam

In de publicatie van de losmaakbaarheidsindex 2021 is het door Du Prie bouw & ontwikkeling gerealiseerde project Tijdelijke Rechtbank Amsterdam (2017) gewaardeerd met een topscore van 0,88. Het project scoort daarmee als beste van de 5 onderzochte pilot-projecten. Er werd o.a. hoog gescoord op de onderdelen pre-fab HSB-elementen en demontabele kanaalplaatvloeren type 1 en 2.

Du Prie realiseerde de bouw van dit destijds al vooruitstrevende circulaire project in opdracht van het consortium dpcp, een samenwerking van cepezedprojects en Du Prie bouw & ontwikkeling. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met cepezed en cepezedinterieur.

Putman installaties en Schoonderbeek installateurs hebben respectievelijk de W- en E-installaties uitgevoerd, onder coördinatie van Du Prie.

Het doel van publicatie van de index is om de losmaakbaarheid als onderdeel van de circulaire economie toe te voegen in de duurzame beoordelingsmodellen zoals BREEAMNL en GPR gebouw. Het resultaat van dit onderzoek is de ontwikkeling van een meetmethodiek om de losmaakbaarheid te bepalen van een gebouw. Wij zijn blij met deze topscore losmaakbaarheidsindex 2021 voor Tijdelijke Rechtbank Amsterdam.

#losmaakbaarheidsindex #circulairebouw #duurzaam #tijdelijkerechtbankamsterdam #bouwen #dupriedoethet

Bouw verder met du Prie

Een ambitieus idee voor een project, een uitdaging voor een bestaand gebouw, een nieuwe stap in je carrière – wij bouwen graag samen met opdrachtgevers, collega’s en andere stakeholders partijen aan een duurzame relatie. Dat levert de mooiste resultaten op.

Neem contact op
du Prie bouw & ontwikkeling