Werken bij Du Prie

Du Prie staat voor kwaliteit, continuïteit en een professionele aanpak. Naast ons team buiten op de werken hebben wij verschillende afdelingen op kantoor en een eigen machinale timmerwerkplaats. Onze mensen zijn trots om bij ons bedrijf te horen en elk hun steentje bij te dragen aan de mooie werken die wij uitvoeren.

FAMILIEBEDRIJF

Du Prie is een familiebedrijf en dat merk je aan de werksfeer. De communicatielijnen zijn kort en er is makkelijk contact met de directie. Door de schaal van het bedrijf heb je als collega veel invloed; wat jij doet telt. Mensen krijgen binnen ons bedrijf veel  verantwoordelijkheid en krijgen ruim de kans om zich te ontwikkelen.

GEZELLIGHEID

Wij zorgen goed voor onze mensen, in voor en tegenspoed. Dat betekent dat wij houden van gezelligheid en samen de mooie momenten vieren, bijvoorbeeld tijdens onze halfjaarlijkse barbeques op de werkplaats en de personeelsfeesten die wij geregeld organiseren. Maar ook als het met een collega wat minder gaat staan wij als werkgever klaar. Werken bij du Prie is horen bij een familie.

Ook werken bij het leukste bouwbedrijf van Leiden? Kijk gauw naar onze actuele vacatures.

  • 90+werknemers
  • familie3de generatie familiebedrijf
  • 400+projecten opgeleverd

Meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stuur bericht

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.