Bouw mee aan prachtige projecten

Ons familiebedrijf biedt het beste van twee werelden. We zijn groot genoeg om jou de boeiendste uitdagingen te beiden. Met alle ruimte voor jouw persoonlijke groei. Tegelijkertijd zijn we een echt familiebedrijf: niet-hiërarchisch, informeel, met een sterke teamgeest en oprechte aandacht voor onze mensen. Wil je met ons meebouwen aan prachtige resultaten? Wij maken altijd ruimte voor nieuw talent.

Bekijk vacatures

Meer dan alleen werk

Bij du Prie zijn we gedreven om altijd de beste resultaten te behalen. Maar we maken ook bewust tijd voor elkaar. Dat betekent dat er altijd tijd en ruimte is voor plezier en gezelligheid. We organiseren regelmatig leuke activiteiten voor het team, zoals een feest of barbecue. Het betekent ook dat er aandacht is voor het privéleven van onze collega’s. Wat dat betreft zijn wij nog steeds een familiebedrijf. Als je werkt bij du Prie maak je deel uit van de familie. We delen lief én leed. Verken de mogelijkheden.

Meer over ons

Wij helpen jou groeien

Vakmanschap en kwaliteit kunnen wij onze opdrachtgevers en partners alleen bieden met een team dat staat als een huis. Daarom geven wij veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Passend bij ieders ambities, wensen en mogelijkheden.

Bekijk hier hoe

Onze onderscheidende waarden

familie
Familiebedrijf
persoonlijk
Persoonlijke aandacht
begeleiding
Goede begeleiding
werksfeer
Gezellige werksfeer
groei
Ruimte voor groei
arbeidsvoorwaarden
Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Kom ons team versterken

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Kijk bij de vacatures of stuur ons gewoon een e-mail.

Neem contact op
Meer weten? Wij helpen je graag
Karin Rotmensen
Medewerker personeelszaken