Nieuwbouw en verbouw Scala College Alphen a/d Rijn

Stichting Scala College en Coenecoop College gaat een nieuwe huisvesting realiseren voor de bovenbouw van de vmbo, mavo en havo leerlingen, bestaande uit een schoolgebouw en een sporthal. Het nieuwe gebouw zal worden gerealiseerd aan de Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn, waarbij een deel van het bestaande schoolgebouw op die locatie zal worden hergebruikt.

Wie is wie?

Opdrachtgever: Stichting Scala College en Coenecoop College

Architect: Topos Architecten en Bouwkunde

Projectmanagement: Objectum B.V.

Hoofdaannemer: Du Prie bouw & ontwikkeling b.v.

Technische installaties: Homij Technische Installaties b.v.

Team du Prie

Projectleider: René Middelkoop

Uitvoerder: Bert de Wilde

Werkvoorbereider: Wijnand Wesselink

Werkvoorbereider: Marja Hilkemeijer

 

Calamiteiten melden

In het geval van een calamiteit of gevaarlijke situatie op of in de directe omgeving van de bouw kunt u contact opnemen met de hoofduitvoerder: 071-5222919  of (email) scalacollege@duprie.nl.

Bouwplaatsinrichting en verkeersroute

Voor de bouwplaats-tekening en verkeersroute, klik hier.

Nieuws

Buurtbewoner, geïnteresseerde of scholier? Wij kunnen ons voorstellen dat u graag op de hoogte blijft van de ontwikkelingen rondom de bouw van het nieuwe college bij u in de buurt. De laatste nieuwtjes en bijzondere momenten in dit bouwproces  delen wij graag met u en leest u via deze link.

Informatie en communicate

Wij houden alle betrokkenen op de hoogte van de voortgang van de bouw en eventuele andere belangrijke zaken. Dit doen wij via deze website en periodieke nieuwsbrieven die wij bij omwonenden bezorgen.

Mocht er gedurende de bouw prangende punten / calamiteiten zijn, dan kunt u contact opnemen met onze uitvoerder via onderstaand mailadres of meldingsformulier. Voor vragen of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar: scalacollege@duprie.nl of een melding maken via het meldingsformulier.
Voor calamiteiten gedurende vakantie perioden waarin de bouw gesloten is kunt u mailen naar noodgeval@duprie.nl.

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.