Tour de Bouw

 

 

 

Hi!

Fijn dat je kijkt op onze speciale Tour de Bouw site. Met onze gave projecten maken wij de regio elke keer een stukje mooier. Daar zijn we trots op! Wat de wereld ook een stukje mooier maakt zijn initiatieven om goede doelen te steunen.

Een van die initiatieven is de: Tour de Bouw 2021

Onder het motto “Samen Sterk in de Regio!” worden er vanuit de Tour de Bouw organisatie in de periode van 8 t/m 11 juli a.s. een aantal etappes uitgezet langs verschillende, deelnemende bouwprojecten in de regio. Het is voor regionale bouwers dé manier om de trots ten aanzien van mooie bouwprojecten te combineren met het steunen van een goed doel.

De etappes worden dit jaar gereden voor het Prinses Máxima Centrum en Stichting Juul in de strijd tegen kinderkanker. Een goed doel dat wij een warm hart toe dragen!

We vinden dan ook het mooi om te melden dat wij als Du Prie deze actie zullen steunen.

Tijdens deze dagen zullen wij met 4 van onze projecten zichtbaar zijn:

 

Leiden | Stadshuis Leiden

Leiden | Engelbertha Hoeve

Leiden | Schipholweg

Voorburg | Buitenpoli Reinier de Graaf

Dit jaar gaat du Prie bouw & ontwikkeling meedoen met een eigen team: Guus, Alex, Gijs, Jurriën en Eline. Fietsen doen ze zelf maar ze zitten lekkerder in het zadel wanneer ze voor een mooi bedrag kunnen rijden. Helpt u mee?

Sponsor Team Du Prie!

 

Click to access the login or register cheese

Deze website gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Door gebruik te maken van de website of door op 'Accepteer cookies' te klikken geeft u aan hiermee akkoord te gaan.